Uyarı: Bu forum Asus resmi teknik destek merkezi değildir. Moderatör veya kullanıcıların mesajlarınıza cevap verme zorunluluğu yoktur. Forumun hedefi Asus kullanıcıların kişisel yardımlaşmasını sağlamaktır. Forum kuralları ve Asus resmi teknik destek bilgileri için tıklayınız...

Yarışma: Bu Sayı Ne Anlama Geliyor?

Kategori dışı teknolojiler, bilişim dünyasından ve sektörden haberler

Mesajgönderen Niyazi SARAL » 31 May 2006, 10:33

Mehmet Ali EROL yazdı:Diğer iki sayı kalktı ama ben şahsen o sayıların da ne olduğunu merak ediyorum. Sonuçların açıklandığı tarihte umarım o sayıların da anlamı açıklanır.

Merak etmeyin hem o 2 sayı hemde arkadaşların verdiği yanlış cevapların doğruları açıklanacak.
Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir.

Bilgi paylaştıkça çoğalır.
M.Niyazi Saral - Elektronik Y. Müh.
Kullanıcı avatarı
Niyazi SARAL
Profesyonel Üye

Mesajgönderen selos » 31 May 2006, 14:17

merhabalar öncelikle ben bu yarışmayı düzenleyen ekibe çok teşekkur ediyorum... Valla günlerdir sitede okumadığım sayfa kalmadı hem çok güzel bilgiler edindim hemde çok keyif aldım... Niyazi bey ve çizginin tarihsel gelişimini kaç kere okudum bilmiyorum.... yapılan etkinlikler gelişim sürecindeki değişiklikler çok güzel anlatılmış.... ellerinize ve emeğinize sağlık.... o kadar güzel yarışmalar yapıyorsunuz ki yarışmada hediye kazanmaktan çok soruların cevabını merak eder oldum... bugun cevabımı yolladım ama 9 hazirana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum...

selma
selos
Yeni Üye

yarışma

Mesajgönderen fsadi » 31 May 2006, 14:23

Niyazi Bey bu rakamlar arasında virgül varmı yoksa bir sayı bloğu şeklindemi bazı farklı yazılış şekilleri gördüm de yanılmayalım yani
1,051,013 veya 1051013 şeklinde :roll:
Asus p4 v800-celeron 2,4-Asus 9550
256 mb pc 400 kingston-120 gb SATA SEAGATE-
17 '' Samsung-
fsadi
Üye

Mesajgönderen Niyazi SARAL » 31 May 2006, 15:54

selos yazdı:merhabalar öncelikle ben bu yarışmayı düzenleyen ekibe çok teşekkur ediyorum... Valla günlerdir sitede okumadığım sayfa kalmadı hem çok güzel bilgiler edindim hemde çok keyif aldım... Niyazi bey ve çizginin tarihsel gelişimini kaç kere okudum bilmiyorum.... yapılan etkinlikler gelişim sürecindeki değişiklikler çok güzel anlatılmış.... ellerinize ve emeğinize sağlık.... o kadar güzel yarışmalar yapıyorsunuz ki yarışmada hediye kazanmaktan çok soruların cevabını merak eder oldum... bugun cevabımı yolladım ama 9 hazirana kadar nasıl sabredicem bilmiyorum...

selma

İlginize teşekkürler. Bu bir sayı, virgüller sadece anlaşılırlabiliği arttırmak için.
Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir.

Bilgi paylaştıkça çoğalır.
M.Niyazi Saral - Elektronik Y. Müh.
Kullanıcı avatarı
Niyazi SARAL
Profesyonel Üye

Mesajgönderen umutbilge » 31 May 2006, 19:55

bu soru bizi aştı :) ama yinede bir cvp sallamayacağım anlamına gelmez :D
Kullanıcı avatarı
umutbilge
Yeni Üye

Mesajgönderen Ömer KAPLAN » 01 Haz 2006, 12:53

Diğer sayıların kalkması daha iyi oldu.Zaten birini bulmakta bile zorlanacağız. :)
ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ
SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKİ
HER YOLUN SONUNDA ÖLÜM OLSADA
SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZKİ...
Kullanıcı avatarı
Ömer KAPLAN
Deneyimli Üye

Mesajgönderen selos » 08 Haz 2006, 18:42

evet nihayet yarışma bitti... yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım cevaplar neymiş....
selos
Yeni Üye

Mesajgönderen Hüseyin Yiğit » 09 Haz 2006, 10:37

Yarışmamız sonuçlanmıştır. Tüm katılımcılara sonsuz teşekkürler.

http://csg.cizgi.com.tr/viewtopic.php?t=13762
Resim
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yiğit
Deneyimli Üye

Önceki

Dön Diğer Teknolojiler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 1 misafir