Sevgili Dostlar,
Yıllardır bu forumda teknik ve teknolojik bilgiler yanında hayata dair birçok şeyi paylaştık ve tartıştık. Herkese minnettarız. Ancak çok yakın bir zamanda yapısal bir değişiklik yapacağız. Sizlere bunu bildirmek istedim.
Şöyle ki;
- Çizgi Söğüt Gölgesi bir portal niteliğinden çıkarılacaktır. Sosyal ağ ve bu bazdaki iletişimlerimizi artık FaceBook altında oluşturduğumuz Çizgi-Tagem grubunda paylaşıyoruz. Sizleri oraya davet etmek isterim. http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... 212&ref=nf
- AsusTurk olarak başlayan ve daha sonra hayata dair bazı bölümleri içeren Çizgi Söğüt Gölgesi tekrar sadece Asus ve Çizgi-Elektronik firmasının ithalatını yaptığı diğer ürünlere ait forum olarak yeni formatında yayınlanacaktır. Forumun amacı kullanıcıların deneyim ve sorunları paylaşması olacak, bu forumda Çizgi Elektronik personeli teknik sorulara cevap vermeyecek ve forum sayfasında bu çok net olarak kullanıcılara bildirilecektir.
- Forumda yıllardır emek vererek modaratör olarak çalışan arkadaşlara tekrar teşekkür etmek isterim. Çizgi Elektronik sunucularında kendilerine ait dizinler kaldırılacağından buraya verdikleri link veya resim bağlantıları için önlem almalarını dileriz.
- Yeni yazılım çalışmaları içinde forum programı update edilecek ancak eski mesajlar korunacaktır. Güncel Yazılımlar bölümümüz artık kendi kanatları ile uçacak ve yeni sitesinde yaşamına devam edecektir. Güncel Yazılımlara sunucu desteğimiz o grup istediği sürece devam edecektir. Köşe yazıları yeni içerik sayfalarında olmayacak ve Blog’larda devam edilmesi desteklenecektir.
Çizgi ailesi, Çizgi Elektronik (distribütör firma), Çizgi-Tagem (sosyal amaçlı eğitim ve ARGE firması) ve Çizgi RMA Services (üreticilere servis veren şirket) olarak üç firma ile çalışmalarına devam etmektedir. Bilişim sektöründe ve toplumun bilişim konjonktüründeki değişimler bizi yeni yazılım ve yeni internet içerik sağlayıcısı yöntemlerine sürüklemektedir. Bizleri anlayışla karşılayacağınızı ve destekleyeceğinizi biliyorum.
Saygılar,
M.Niyazi SARAL
Çizgi Elektronik, Çizgi-Tagem, Çizgi RMA Services Tel: 0212-3567070
"Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının
yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."