Uyarı: Bu forum Asus resmi teknik destek merkezi değildir. Moderatör veya kullanıcıların mesajlarınıza cevap verme zorunluluğu yoktur. Forumun hedefi Asus kullanıcıların kişisel yardımlaşmasını sağlamaktır. Forum kuralları ve Asus resmi teknik destek bilgileri için tıklayınız...

BİOS EKRANI KİLİTLENİYOR

NoteBook, PDA ve cep telefonları

BİOS EKRANI KİLİTLENİYOR

Mesajgönderen zuyi » 31 Tem 2010, 02:03

ARKADAŞLAR X61 SL MODEL BİR NOTEBOOK VAR AÇILIŞTA KİLİTLENİYOR DAHA DOĞRUSU ASUS YAZISI GELİYOR VE ORDA KALIYOR HİÇ BİRŞEY YAPMIYO İLERLEMİYO RESET ATIP TEKRAR ACTIGIMDA İSE BU KEZ ASUS YAZISI DAHİ GELMİYOR SADECE HDD IŞIGI SÜREKLİ YANIYOR.SERVİSE VERDİM BİOS GUNCELLEDILER BİR HAFTA SONRA YİNE AYNI SORUN VERDİ NE YAPMALIYIM.
zuyi
Yeni Üye

Re: BİOS EKRANI KİLİTLENİYOR

Mesajgönderen timexplorer » 10 Ağu 2010, 00:01

Sanırım bu sadece BIOS ekranına has bir durum değil ve benim de kullandığım makinede öyle bir problem vardı. Hatta aynı problemi yaşayan bir kişinin bilgisayarını iade aldıklarını öğrendim.
Asus çok övülen bir bilgisayardı ben satın almadan önce. Şimdi dönüp baktığımda gerçek anlamıyla artık Asus'tan belli bir müddet yzak durmayı planlıyorum. Benim makinem 1 haftalık henüz ve en kısa zamanda teknik servisine göndereceğim bakalım benim makinemim gittiği teknik servis elemanları sorun yok diyebilme cüretinde olabilecekler mi?

http://www.notebook.gen.tr/asus-noteboo ... 11529.html

Yukarıdaki bağlantıda da senin sorununun aslında aynısını yaşayan kişidir, mesajımın başlında bahsettiğim kişi.
timexplorer
Yeni Üye

Dön Asus NoteBook ve Mobil Ürünler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir