Arkadaşlar aslında biraz aceleye geldi sizlere bir sormaya bile vaktim olamdı ama bu laptopu aldık yklaşık 1820 ytl/12
laptop dünyasını çok iyi bilmiyorum
özellikler aşagıda
Aslında amd tabanlı ve ati ekran kartlı bir makina almak istemezdim ama öyle oldu
Ancak beklediğim hızda çalışmıyor makina
Bunda vista kurlu olmasının bir etkisi var mıdır bilmiyorum
birde norton kurulu bu makinada ondan da olabilir mi
nortonou kaldırsak ya da xp kursak uçar mı bu makina
2kere güvenli kipte açmak zorunda kaldık 24 saat olmadan makinaya
pil ile kullanımda 1:15 dk da şarj bitti bu uygun bir süre midir aceba
yoksa yol yakınken iade edelim mi?
Şu anda kullandığım arkadaşımın laptopu celeron tabanlı ve 512 mb ramle daha hızlı çalışıyor gibi geldi
ama ekran kartının 256>1GB paylaşımlı olması ve dx10 desteğinin olması iyi idi
AMD nin çift çekirek işlecilierini pek tanımıyorum ama turion 64, 64 bit işlemci anlamına geliyor sanırım.. 64 bit olması + puan ( ilerde sistemler 64 bit'e heçerler diye düşündüm )
hd'in 4200 olması biraz düşük değil mi?
İşlemci: AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60 (2.0 GHz, 1 MB L2 cache, 1600 MHZ Hyper Transport)
İşletim sistemi: Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium Edition (TR/ENG)
Ekran: 17'' TruBrite WXGA+ TFT ekran (1.440 x 900)
Ekran kartı: ATI Mobility Radeon HD 2600 HyperMemory Teknolojili, 256 MB'ı yerleşik 1.023 MB kullanılabilir grafik belleği,16 x PCI Expres
Hard Disk: 200 GB (4.200 rpm) S-ATA
Sistem Hafızası: 2.048 MB (1.024 MB + 1.024 MB) DDR2 RAM - Max. 4.096 MB (667 MHz)
Sürücü: DVD SUPER Multi Drive (Double Layer)
İletişim: Ethernet LAN 10/100, Uluslararası V.90 modem (V.92 ready)
Kablosuz iletişim: Wireless LAN (802.11 b/g), Bluetooth 2.0 + EDR
Ses sistemi: Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room, Harman Kardon® stereo hoparlörler
Bağlantı Arayüzü: DC-in, harici monitor, harici mikrofon,kulaklık, RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video), i.LINK, 5-in-1 Media Card Slot, 6 x USB 2.0, HDMI-Out, S/PDIF-Out
PCMCIA: Express Card Slot
Klavye - Mouse: Q Klavye, TouchPad
Özel Fonksiyonlar: Entegre 1.3 Mp video kamera (VoIP), Entegre mikrofon (VoIP), Numerik Klavye, HD Audio
Pil: Lithium-ion teknolojisi
Cihaz beraberinde gelen yazılımlar: Toshiba User's Manual, Toshiba ConfigFree™, Connectivity Doctor, Toshiba Bluetooth Stack, Ulead DVD MovieWriter, Toshiba Value Added Package,Supervisor Password Utility, Toshiba Disc Creator, Win DVD, Toshiba Speech System, Camera Assistant Software
Boyutlar: En x Boy x Yükseklik: 399 x 288 x 36 / 46.5 mm.
Ağırlık: 3.4 kg
Garanti Süresi: 2 Yıl
Hediye: Taşıma çantası