Uyarı: Bu forum Asus resmi teknik destek merkezi değildir. Moderatör veya kullanıcıların mesajlarınıza cevap verme zorunluluğu yoktur. Forumun hedefi Asus kullanıcıların kişisel yardımlaşmasını sağlamaktır. Forum kuralları ve Asus resmi teknik destek bilgileri için tıklayınız...

Önemli... HP Notebook'larda pil değişimi...

Kategori dışı teknolojiler, bilişim dünyasından ve sektörden haberler

Önemli... HP Notebook'larda pil değişimi...

Mesajgönderen Ahmet CEMRE » 15 Eki 2005, 14:10

Arkadaşlar HP'nin global sitesinde HP ve COMPAQ markalı Dizüstü bilgisayarların bazı modellerinde kullanılan pillerin bazı sorunlara sebep olma riski yüzünden geri çağrıldığı/değiştirileceği duyuruldu... Değiştirilecek olan pillerin barkodları GC, IA, LO ve L1 ile başlıyor. Hangi modellerde değişim olacağı ve bu işlemin detayları http://bpr.hpordercenter.com/bpr/ adresinden görülebilir...

Çevremizde bu marka ve modelleri kullanan arkadaşlarımıza iletmemiz uygun olur düşüncesiyle bu başlıklara yazılmıştır...

Saygılarımla,

NOT: Bu mesaj Mobil Ürünler ve Diğer Teknolojiler ve Yardımlaşma bölümlerine gönderilmiştir.

Resim
Kullanıcı avatarı
Ahmet CEMRE
Profesyonel Üye

Mesajgönderen Ramazan HATİPOĞLU » 15 Eki 2005, 15:35

Teşekkürler Ahmet. Ben de haberini okuyunca hem kendi blog'umda hem de ara sıra haber girdiğim PC Labs'ta bu değişim programını duyurdum.
Resim
hatipoglu
Hasan YİĞİT
Kullanıcı avatarı
Ramazan HATİPOĞLU
Profesyonel Üye

Mesajgönderen Ahmet CEMRE » 15 Eki 2005, 16:06

Sevgili Üstadım haberinizin sonuna forumumuzun ismini koyduğunuz için çok mutlu oldum, hassasiyetiniz için çok çok teşekkür ederim.

Saygı ve muhabbetlerimle...
Kullanıcı avatarı
Ahmet CEMRE
Profesyonel Üye

Dön Diğer Teknolojiler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir